Har du inte fått fakturan?

Vi skickar fakturor på två sätt, till den e-post du du gett oss eller med postutskick. Ibland kommer inte fakturorna fram. Det kan finnas några anledningar till det.

När det gäller postutskick brukar de alltid komma fram, om vi inte har en gammal adress. Om du flyttat till ny lokal, ändrat fakturaadress, leveransadress eller juridisk adress, glöm inte att anmäla den nya adressen till oss.

E-postade fakturor kan ibland försvinna, det finns tre vanliga anledningar till detta. E-posten kan ha snappats upp av ditt spamfilter, din inbox kan vara full eller att vi skickar till en felaktig e-postadress.

Det kan hända att våra e-postmeddelanden fastnar i spamfiltret. Misstänker du detta uppmanar vi dig att kolla om du hittar e-post från oss i spam-mappen. Markera sen e-posten och tala om för e-posttjänsten du använder att det inte är spam. Vi ger inga detaljerade instruktioner på hur detta görs eftersom det skiljer lite från olika operatörer och tjänster.

En del leverantörer av e-posttjänster har begränsat utrymme för varje konto. Om ditt konto är fullt kommer inte e-posten fram. Rensa då bort mail så du får mer utrymme. Rensa i alla mappar, det är inte bara innehållet i inkorgen som tar upp utrymme. Utkorgen kan uppta mycket utrymme också.

Ibland får vi in e-postadresser som är felaktiga i avtalen. Det kan vara felstavat, en punkt på fel ställe, eller att punkten saknas. Ibland kommer det in e-postadresser där ändelsen på adressen ska vara .se, men det står .com. Det här är vanliga fel som lätt händer. Det är lika lätt att rätta till det, skicka bara ett e-postmeddelande till faktura@onslip.com.