Lokalt nekat

1 Läs mer | Ladda ner kassaguide | Prata med en rådgivare

Lokalt Nekat

Felmeddelande:
Lokalt nekat

Beskrivning:
Köpet blir lokalt nekat för att det inte finns någon uppkoppling och kortet inte kan göra en offline-transaktion.

Åtgärd:
Kontrollera uppkoppling.

S80/S90 GPRS
1 Testa att utföra en logon genom att trycka på F1 i startläget (NY KUND). Om logon godkänns (3 pip) kan du genomföra köpet.
2 Om logon misslyckades. Testa att starta om terminalen. Om logon godkänns (3pip) kan du genomföra köpet.
3 Om logon misslyckades. Kontrollera driftinformation från Telia. Du hittar en länk till Telia Här.

.
4 Får terminalen ingen täckning är det lämpligt att flytta terminalen så den står bra till täckningsmässigt.

S80 ETH
1 Testa att utföra en logon genom att trycka på F1 i startläget (NY KUND). Om logon godkänns (3 pip) kan du genomföra köpet.
2 Om logon misslyckades. Testa att starta om terminalen. Om logon godkänns (3pip) kan du genomföra köpet.
3 Om logon misslyckades. Kontrollera att bredbandet fungerar i övrigt på andra enheter som är kabelanslutna till din router.
4 Kontrollera att alla kablar sitter i ordentligt
5 Starta om routern och utför en logon. Om logon godkänns (3 pip) kan du genomföra köpet.
6 Om logon misslyckades. Kontrollera driftinformation från din bredbandsleverantör. Du hittar länk till de flesta till höger.