Konfigurering av Scanner

Nya funktioner i din kassa!

En scanner kan köpas till kassan för dig som har en mängd av olika artiklar och inte vill leta efter en specifik knapp utan vill ha det snabbt och enkelt. Detta är en extra tjänst som inte finns per standard.

För att lägga till en streckkod till en artikel så finns det beskrivet Här.

När du behöver ansluta scannern till kassan så scanna rätt kod (PAP131). Denna kod hittar du i paketet du fick med scannern samt bifogat längst nere på denna sida.

När detta är gjort så loggar du in i din kassa och sedan trycker på Inställningar.

1

Därefter trycker du på Enheter.

1

Nästa steg blir att under USB-Enheter trycka på Lägg till funktion.

1

Och då får du upp denna ruta där du trycker Välj.

1

Och nu finns Streckkodsläsare under USB-Enheter och vi behöver bara spara. Tryck Spara inställningar uppe till höger.