Bolagsändring

Håller du på att göra en bolagsändring?

Om du bytt organisationsnummer behöver du skriva under ett överlåtelseavtal. En administrationsavgift på 495 kronor exkl. moms tillkommer.

Om du fått ett nytt inlösennummer behöver vi programmera och skicka ut en ny kortterminal, och du kommer att få en retursedel för att skicka tillbaka den gamla till oss. En administrationsavgift på 495 kronor exkl. moms tillkommer.

-

Det vi behöver veta är om du kommer att behålla samma inlösennummer som tidigare, kontakta din inlösande bank & kontrollera detta.

När du vet vilket inlösennummer du har kan du kontakta oss på avtal@onslip.com så skickar vi ut blanketten du behöver.