Kampanjer

Nya funktioner i din kassa!

Kampanjer

Kampanjer är tilläggstjänst som gör att du kan ha olika slags kampanjer i din kassa. Ett exempel är "Ta 3 betala för 2".

För att lägga till en kampanj, om du fått detta aktiverat i din kassa, så börjar du med att logga in i ditt
BackOffice.

För att kunna skapa en kampanj måste du först skapa en Plats. Hur du skapar en plats hittar du Här.

Väl där inne så trycker du på Konfigurera -> Kampanjer.

1

Tryck sedan på  1

Nu är det då dags att skapa själva kampanjen.

1

Här skriver du in namnet samt beskrivning på kampanjen. Följ av att sedan ange om dem ska få rabatten i procent, i kronor, ett fast pris eller billigaste på köpet.

Därefter så får du ange vilket artiklar som kampanjen ska innehålla.
Tryck på  1

Sök upp den artikeln som det ska vara en kampanj på. Och tryck på  1.

Sedan får du ange Matcha antal. Detta kan vara på till exempel 3 och sedan har man att kunden ska få Rabatt i kronor. Och rabatten i kronor kan då motsvara summan av 1 artikel som vi tidigare la till i kampanjen. Detta blir då en Ta 3 betala för 2 - kampanj.

Välj sedan din plats där du vill att denna kampanj ska gälla. Detta är viktigt om du har flera kassor på olika platser.

Sedan får du anger ett Startdatum och ett Slutdatum för kampanjen om den ska hålla en viss tid.
Samma sak med Begränsa till veckodagar/tider. Där kan du mer specifikt ange om vilka dagar och vilka tider som kampanjen ska gälla. Detta kan vara Mån, Ons, Fre mellan klockan 12:00 - 18:00.

Avsluta sedan med  1