Valuta / Valutor

Nya funktioner i din kassa!

Valutor
Valutor är för er som tar emot annat än Svenska kronor vid kontant betalningar.

För att lägga till en valuta, om du fått detta aktiverat i din kassa, så börjar du med att logga in i ditt BackOffice.

Väl inne i BackOffice så trycker du Konfigurera -> Betalmetoder.

1

Tryck sedan på  1

Väl där inne så väljer du först Typ som Valuta. Då kommer två spalter till dyka upp. Valuta och Växelkurs.

Avsluta med att trycka  1

1

OBS!! Växelkursen uppdateras inte automatiskt och det finns inte heller någon integration med något företag eller hemsida för att hämta hem rätt växelkurs. Utan detta måste du själv sköta manuellt.