Hur hittar jag mitt butikslösenord?

1Läs mer | Ladda ner kassaguide | Kontakta oss

Butikslösenordet fick du i ditt välkomstbrev och det används vid mindre vanligt förekommande funktioner. Exempelvis vid returer eller när du korrigerar inställningar m.fl. Välkomstbrevet skickas ut per e-mail, på e-mailet som du uppgav på ditt avtal. Kolla din spam-korg om du inte hittar det!

Så här gör du för att läsa butikens lösenord om du inte hittar välkomstbrevet eller har tappat bort det.

Gå in i menyn med MENU-knappen. Gå till Inställningar med F3-knappen, vidare in i System med F3-knappen och välj till sist Läs Lösenord med F1-knappen.

Ange det dagliga lösenordet. Detta får du av din kortinlösare.

Butikens lösenord syns nu i displayen. Tänk på att alltid förvara koder på säkra platser även om det bara är för stunden.

Det dagliga lösenordet tilldelas butiken vid behov. Har du Swedbank BABS som kortinlösare vänder du dig till Babs på telefon 08-411 10 80. Om du har SHB, SEB, Nordea, Danske Bank eller Teller som kortinlösare kontaktar du EVRY på telefon 08-725 57 50. Ha gärna ditt inlösennummer till hands när du ringer så får du hjälp snabbare.