Hur använder jag fakturaunderlag?

Nya funktioner i din kassa!

Om du har kunder som vill betala via faktura kan du fastställa ett fakturaunderlag. Detta underlag använder du i efterhand för att skapa fakturan.

Börja med att slå in artiklarna kunden ska handla och tryck på Ta betalt.

Tryck på Annat-knappen och välj Fakturaunderlag.

Du ombeds nu av kassan att välja en kund i ert register som ni ska lägga fakturan på. Om ni inte har skapat denna kund i ert register än, tryck på Ny kund.

Fyll i alla fält som behövs och tryck Spara.

Skriv in referensen för kunden.

Ni kan nu slutföra köpet så skrivs fakturaunderlaget ut. Det korta kvittot ger du till kunden, och det långa med kundens information på behåller ni.

Se till att kunden legitimerar sig och signerar.