Användare / Anställda

Nya funktioner i din kassa!

Att ha flera användare kan vara användbart för att mer kontrollerat se vem som varit inloggad i kassan och när.

Se till att du är inloggad i Backoffice först.

Välj Konfigurera -> Anställda.

En lista på alla nuvarande användare visas. För att skapa en ny, klicka på Skapa anställd.

Rutan nedan visas, fyll i åtminstone alla fält med en röd stjärna bredvid sig.

Förklaring på roller:

Administratörer har rätten att logga in i Backoffice, granska rapporter och göra förändringar i kassan, artikelregister och andra användare. Administratörer har också tillgång till redigeringsläget i kassan.

Anställda kan hittas i tillägget Personalliggare. Ett personnummer krävs också för det.

Kassabiträde dyker upp i kassan och kan logga in i kassan för att utföra kassabiträdes sysslor såsom köp, returer, hanterande av bongar osv.

Om en användare inte är administratör behövs inget lösenord, endast PIN-kod. Hitta på ett slumpmässigt lösenord om användaren inte är administratör.

Tryck på Skapa anställd när du är nöjd. Den nya användaren visas i listan.