Lagerhantering

Nya funktioner i din kassa!

Lagerhantering är till för att lätt kunna sätta ett saldo på varor samt att bestämma en beställningspunkt för att kunna se när dessa varor behövs beställas. Detta är en extra tjänst som inte finns per standard.
För att komma åt lagerhanteringen så måste du logga in i BackOffice.

Först måste du skapa en Plats.
En guide på hur man gör detta hittar du Här.

Tryck sedan på Artikelregister -> Artiklar.

1

Sök sedan fram den artikeln ni vill aktivera lagersaldo på.
Följt av att trycka på 'Ändra'.

1

Välj sedan 'Lagersaldo' i fliken under Registrera Artikel.
Och tryck Aktivera på platsen som finns nedan.

1

Sedan är det är det bara att ange saldot på varan ni arbetar under.
Beställningspunkt är den siffran då ni vill att det varnar i BackOffice om att det är lågt saldo. 1

1

Om någon vara har tagit slut och du behöver registrera en inleverans så görs detta också i BackOffice.

Välj Artikelregister -> Lagerhantering.

1

Sedan trycker du på  1

Sök sedan fram din artikel.

1

Använd  1 och  1 för att ändra saldot på varan.

Nu är lagersaldot inlagt / uppdaterat till din vara. När du nu säljer varan i kassan så kommer det automatiskt att bli minus i saldo.
Och om du gör en retur så får du välja om det ska plussas på i lagersaldot eller inte.