Hur tar jag betalt med Swish?

Nya funktioner i din kassa!

Att betala med Swish är snabbt och enkelt för både dig och din kund. Detta är en extra tjänst som inte finns per standard. Om du vill ha information hur du lägger till Swish i din kassa, klicka här.

Slå in artiklarna som vanligt och tryck på Ta betalt.

Be din kund starta upp Swish-appen på sin mobiltelefon.

Tryck på Annat och välj Swish. Ange hur mycket kunden ska betala och tryck OK.

Skriv in kundens telefonnummer och tryck OK.

Förfrågan skickas på en gång till kundens mobiltelefon.

Så fort din kund har skrivit under med Mobilt BankID går transaktionen igenom.

Tryck på Slutför för att slutföra köpet och skriva ut kundens kvitto.

Det går också att göra Swish till en snabbknapp så du slipper trycka Slutför efter varje transaktion. Men det förutsätter att kund vill betala hela beloppet med Swish.