Molnbaserad kontrollenhet

Nya funktioner i din kassa!

Molnbaserad kontrollenhet

Vad är en molnbaserad kontrollenhet

Molnbaserad kontrollenhet är en tjänst som aktiveras ifrån Onslip.

En molnbaserad kontrollenhet ligger direkt i molnet, det här innebär att du inte kommer att behöva en fysisk kontrollenhet, men du kommer att behöva en fungerande internet anslutning, om internet anslutningen inte fungerar så kommer du inte att kunna genomföra köp

Mer exakt kommer det stå i dialogen titel: “Ohanterat fel”, meddelande: “Ett ohanterat fel inträffade”

*ccu.error = Cloud control unit error

Sen kommer du få en dialog titel: “Enhetsfel”, meddelande: “Enheten verkar inte vara påslagen eller kan inte nås. Vänligen kontrollera att alla kablar sitter i ordentligt och försök igen.”, teknisk beskrivning: “offline

Felsök

För felsökning av nätverk klickar du här