Hur kassakopplar jag min terminal?

Nya funktioner i din kassa!

Det är bara möjligt att kassakoppla en S80 bredbandsterminal från Onslip. En kassakoppling innebär att kassan och kortterminalen kommunicerar direkt med varandra, och du slipper skriva in beloppet manuellt i kortterminalen.

Kontrollera först att din terminal är inställd på kassakopplat läge. Du kan kontrollera detta genom att trycka på MENU. Gå in på Inställningar via F3, SystemF3 och till sist Onslip 360F4. Skriv in ditt butikslösenord och kontrollera att det står Kassakopplad. Om det inte gör det, tryck F2 tills det står det. Tryck ENTER för att spara. Därefter CANCEL för att återgå till Ny kund, sätt i/dra kort.

Nu går vi till kassan. Börja med att trycka på menyknappen längst upp till vänster, den ser ut som tre vågräta streck.

Tryck på Inställningar längre ned i listan.

Längst upp i Inställningar hittar du Anpassa, tryck på den.

Näst längst ned finns valet Kassakopplad terminal. Sannolikt står det Annan terminal där. Tryck på nedåtpilen och välj S80 som visas.

OBS! Om du inte ser någon terminal, kontrollera först att kortterminalen är i ett kassakopplat läge. Instruktioner finns längst upp i detta inlägg. Sedan, se till att både kassan och kortterminalen är kopplade till samma nätverk. I en majoritet av fallen är kassan möjligtvis kopplad till en annan WiFi-punkt eller kabelkopplad till en annan router. Se till att både kassan och kortterminalen är kopplade korrekt, därefter prova logga ut ur kassan, tryck F1 på kortterminalen och öppna Inställningar igen.

När du valt S80 är denna nu kopplad till din kassa!