Växelinsättning/Växeluttag

Nya funktioner i din kassa!

Växelinsättning

Om du får dåligt med kontanter i din kassa kan det vara aktuellt att sätta in mer. Du kan snabbt och enkelt göra detta.

Tryck först på menyknappen längst upp till vänster.

Välj sedan Växelkassa insättning. Kassalådan kommer att öppnas automatiskt. Stoppa in sedlarna i lådan och stäng den.

Tryck på Kontant och skriv in hur mycket pengar du har lagt in. Tryck OK och sedan OK igen.

Din insättning har registrerats i kassasystemet och du får ut en liten lapp som bekräftelse.

Växeluttag

Om ni råkat registrera för mycket i er växelkassa, eller helt enkelt bara behöver låna pengar från kassan kan ni göra ett uttag. Observera att ett uttag inte behöver göras innan en Z-rapport eftersom Z-rapporten nollar er växelkassa automatiskt.

Tryck först på menyknappen längst upp till vänster.

Välj sedan Växelkassa uttag. Kassalådan kommer att öppnas automatiskt. Ta ut de pengar du ska ta ut och stäng den.

Tryck på Kontant och skriv in hur mycket pengar du har tagit ut. Tryck OK och sedan OK igen.

Ditt uttag har registrerats i kassasystemet och du får ut en liten lapp som bekräftelse.