Namnge kassakopplade kortterminaler

Nya funktioner i din kassa!

Om man har många kassakopplade terminaler kan det vara bra att kunna se skillnaden på dem. Man ser serienumret såklart, men det går också att ge dem speciella namn som visas i kassan, för att enklare se vilken som är vilken. Du gör detta i Backoffice.

Logga in och klicka på Konfigurera i menyn längst upp. Välj Enheter.

Välj att Namnge en enhet.

I första fältet väljer du vilken kassa som gäller. I andra fältet, vilken kassakopplad terminal du vill namnge. Skriv in ditt egna namn i tredje fältet. Klicka sedan på Skapa.

Din terminal finns nu i Övriga enheter med ditt egna inskrivna namn. För att denna ändring ska reflekteras i kassan, prova lås din kassa och logga in igen.