Hur gör jag en månadsrapport?

Nya funktioner i din kassa!

En månadsrapport är helt enkelt en ihopräkning av alla dina Z-rapporter som du gjort under månaden. Det går inte att göra en månadsrapport direkt i kassan, detta måste göras i Backoffice.

Logga in och börja med att klicka på Rapporter i menyn längst upp.

Välj Egna rapporter.

Z-Rapport är redan förvalt i menyn till vänster. Klicka på rutan Startdatum och välj datumet du ska påbörja rapporten från. När du klickat i datumet hoppar du vidare på Slutdatum automatiskt. Klicka på Visa rapport.

Systemet kommer att summera månadens Z-rapporter till en enda månadsrapport. Du kan nu skriva ut denna, eller ladda ned en SIE-fil om du konfigurerat en kontoplan.