Komma igång - Mobil Kassa

Nya funktioner i din kassa!

Detta är en guide för att komma igång med din mobila kassa ifrån Onslip!

Börja med att ladda ner appen ifrån AppStore / Play Butik i din telefon.

Start appen och välj ett av följande alternativ som bilden visar.

Ange sedan dina företagsuppgifter. Gå vidare med 'Nästa' knappen uppe i högra hörnet.

Ange dina personuppgifter. Slutför med 'Slutför' knappen i högra hörnet.

Nu kommer du vara vid inloggningsskärmen för din kassa. Tryck på ditt namn för att slå in din pinkod.

Så, Nu är du inloggad i din gratiskassa. Du hittar en guide på hur man lägger till artiklar HÄR