Skapa artikel / knapp - Mobil Kassa

Nya funktioner i din kassa!

Detta är en guide för hur du kan lägga till artiklar i din mobila kassa ifrån Onslip!

Börja med att logga in i din app. Denna skärmen kommer då att dyka upp:

Tryck då på kugghjulet nere i väster hörn för att aktivera redigeringsläget.

Redigeringsläget är nu aktiverat och det kommer dyka upp en massa fyrkanter med "+" tecken i. Tryck på en av dessa fyrkanter för att börja skapa en artikel / knapp.

Då kommer du till en skärm som bilden nedan visar. Tryck på 'Skapa artikel'.

Nu är det dags att ge artikeln sin information. Ange namn på artikeln samt ett pris. Om priset är tomt så blir det ett öppet pris vilket betyder att varje gång du trycker på knappen så får du ange ett pris.

I detta fall så hade jag redan en varugrupp (Dryck) som visas på bilden till höger om "Byt varugrupp".
Om du inte har en varugrupp eller behöver en ny så tryck på 'Skapa varugrupp' och då kommer du till denna sida:

Allt som behövs anges för en varugrupp är ett namn samt korrekt momssats. Tryck sedan 'Spara' så kommer du tillbaka till artikeln. Och där kan du trycka 'Spara' igen.

När detta är gjort så kommer du tillbaka till denna skärm igen:

Avsluta sedan med 'Skapa' knappen. Då är artikeln samt knappen skapad och du kommer tillbaka till huvudskärmen och det ser ut som liknande: