Genomför ett köp - Mobil kassa

Nya funktioner i din kassa!

Detta är en guide för hur du genomför ett köp i din mobila kassa ifrån Onslip!

Börja med att välj din artikel

Tryck ta betalt

Du kan även ändra artiklarna i varukorgen uppe till höger. Detta förklaras längre ner av denna guide.

Välj sedan din betalmetod.

Välj kort eller kontant.

Ange beloppet. Fortsätt med 'OK'.

Tryck sedan slutför om allt ser korrekt ut.

Till sist får du ange hur kvittot ska hanteras. Du kan antingen skicka detta digital till en e-postadress eller skriva ut den om din telefon går på samma nätverk som en kvittoskrivare eller så kan du även välja att slänga kvitto. (Det går att skriva ut kopior på kvitton även om du slänger kvittot.)

Sedan är ditt köp slutfört.

För att redigera din varukorg så tycker du på varukorgsikonen uppe i högra hörnet.

Tryck sedan på den lilla pennan till höger om artikeln.

Och här inne kan du redigera kvantitet, pris samt lägga till en beskrivning och en rabatt. Rabatten är endast för den artikeln.