Kort om lösvikt och dylikt

Nya funktioner i din kassa!

Om man säljer saker som lösviktsgodis per hektogram, eller alkoholhaltiga drycker per centiliter kan det vara värt att knappa in hur många hektogram eller centiliter av produkten kunden vill ha. Detta går att "slå på" för dina artiklar. Du gör detta i Backoffice.

När du skapar eller ändrar din artikel i Produkter, som finns under menyvalet Produkter, se till att fältet Kvantitet är tomt. Per automatik står siffran 1 där. Ta bort den så kommer kassan alltid att fråga hur många hektogram, centiliter, eller vilken enhet du väljer, som kunden vill ha av denna vara. Se till att välja vilken Enhet som ska användas också innan du sparar artikeln.